18 Mei 2013

RESULT UPU DAH KELUAR!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera..dah lama angah tak buat entry..yer ke? haha..sebenarnya angah agak sibuk sebab nak amik LESEN lagi..pastu..dgn nak uruskan macam2 lagi..korang try tgok gambar kat bawah ni.. 
|
|
|
|

ya!!! Result UPU dah keluar..dan akhirnya..angah dah dapat terpilih jugak akhirnya....perasaan?? sebenarnya angah gembira sangat.sebab apa yg angah harapkan ndah pun dapat!! syukur Alhamdulillah...yey!! MUZIK!!!

tapi..

Perasaan angah tak segembira mana bila tgok org2 lain dapat lagi hebat..ya..lagipun jiran2 bukan la..org2 ramai bila tanya angah dapat mana..bila angah sebut MUSIC..ha..muka yg ditunjukkan adalah tersangat PELIK!!..

Maksu angah ada kata " UITM SHAH ALAM a little bit social.." dan bila angah baca apa yg AISYA tulis kat blog dia..rasa something....teruk sangat ke?? Entahlah..sekarang ni pilihan hanya ada DUA sahaja..iaitu MATRIKS/UITM..
SO APA YG PENTING ADALAH ISTIKHARAH kan?? 

SEKIAN..
  

32 ulasan:

  1. hehe. buat keputusan dengan sebaiknya.. study elok2 kat sana. :)

    BalasPadam
  2. Xkesah teruk ke x UiTM tu... Klu kita baik dan ade iman, insyaallah kita kekal baik je... Niat kita prgi U nk blajar~

    BalasPadam
  3. btull..listikarah yg penting..blaja la dlm course mna pun..slagi niat kita blaja kerana allah..in shaa allah..pasti bermanfaat pa yg kta blaja 2..

    BalasPadam
  4. matrikulasi.. akak from INTEC shah alam dulu yg mna 1 cmpus dgn faculty music uitm...mmg bsebelah je.. hari2 dgr music tu.. better u think cz music ni mmg general not specific.klu kita dah Berjaya jd professional like doctor, accountant, kita still blh jdkn music sbg hobi n ada masa utk blajar lbh mndala music tu.byk je yg ahli music tp bukan ambil course music.so, bila masuk matriks, at least adik ada kemahiran n akademik. kejar academic tu dlu ye ;) --- nasihat hehe

    BalasPadam
  5. mmg minat music ke ni? jgn pikir minat sgt. kt kna tgok pasaran keje bila dh grad nnt. sekadar pendapat drpd pgalaman

    BalasPadam
  6. oh wah tahniah !

    dh dpt upu gak ^^
    http://caeshashi.blogspot.com/2013/05/saya-pergi-oversea.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks..dan Tahniah Jugak :D Shakirah

      Padam
  7. ya betul tu.
    tahniah ye angah :)
    salam kenal dari ciksu :)

    BalasPadam
  8. gud luck... solat dulu untuk dapatkan petunjuk :)

    BalasPadam
  9. tahniah. mana2 pun study sama je yang penting niat :)

    BalasPadam
  10. for my opinion better pilih matrik... sekarang siapa2 saja boleh blaja musik. benda dah universal. so klu smbil belajar boleh jugak main muzik. xde hal punye.. biar kita ilmu penuh di dada..

    BalasPadam
  11. Aku Pun dulu sama, x tahu nak pilih form 6 ke UiTM ke tunggu panggilan ke 2 Matriks..Istikarah n it's UiTM..Now, happy with new friends n to see that not all my form 6 yg success..Good luck n do the best decision for your life..

    BalasPadam
  12. tahniah. But saya rasa better pilih matrik :) Tapi pilih mane awak rasa terbaik oke

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah, congrats ya >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/8-photo-shoot-bajet-hensem-abang-aku.html

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


DISCLAIMER : The opinions expressed by the Blogger and those providing comments are theirs alone,and do not necessarily reflect the opinions of the blog Diari Jejaka Hangat. Blog Diari Jejaka Hangat is not responsible for the accuracy of any of the information supplied in this BLOG.The Webmaster reserves the right to exclude comments thats are deemed to be objectionable or otherwise inappropriate.